Head Formula 95 GW Alpinsko Dame

Head Formula 95 GW Alpinsko Dame

Head

Varenr.
WEB602173
Lager:
Velg varians
Ingen varianter er tilgjengelig

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-
Sykler 499,-
Elsykler 999,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

*Sykler som sendes er delvis montert.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Formula er "Fit Done Right". Formula er den mest allsidige, komfortable og teknologiske støvelserien Head har produsert med en medium lest. 100mm lest, 100 % presis flex, 100 % komfort og 100 % kraftoverføring.

Formula 95 W GW er den mest allsidige støvelen i Formula W serien med medium lest. Teknologi er hentet fra Raptor WCR støvlene. Formula 95 W har utvidet tåboks som gir bedre balanse ved at du står på hele foten, og tærne holder seg varme. Formula 95 W er den samme støvelen som Formula 105 W, men med noe mykere skaft og innerstøvel. Med anatomisk korrekt høyde i skaftet og det nye PU materialet gir dette deg en progressiv flex, mindre vibrasjoner og bedre kontroll i kraftoverføringen. Form Fit gir deg muligheten til å varmetilpasse, blokke og/eller frese enkelte punkter. Skaftet kan tas enkelt av for lett tilgang. Innerstøvelen er Formula LF W og kan tilpasses rundt vrist. Kombinasjonen med Liquid Fit får du den perfekte passformen som kreves for høy komfort og presisjon. Formula 95 W har en 100mm lest og kan i tillegg enkelt justeres opp til 105 W flex. Støvelen kommer med Grip Walk såle.

Head Formula 95 GW Alpinsko Dame

  • Flex: 105/95
  • Lest: 100mm @ mp 26X
  • Skall: PU
  • Size: 23X - 27X

Liquid Fit: For presis hel og ankel hold for en høyere grad av perfekt passform. Prossessen kan gjøres flere ganger, og kan reverseres.

Form Fit: Kan enkelt tilpasses ved hjelp av fysisk verktøy eller varme for den mest personlige passformen.

Utvidet tåboks: Er designet for å redusere vridninger og øke kraftoverføringen ved å stå på hele foten. Sammen med ny PU materiale gir dette en mer progressiv flex, retur og mindre vibrasjoner for mer kontroll.

Dame Cuff: Anatomisk korrekt høyde tilpasset musklaturen til dameleggen.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×