Mountain Equipment K7 Infinium Jacket Dunjakke Marmalade

Mountain Equipment K7 Infinium Jacket Dunjakke Marmalade

Mountain Equipment

Varenr.
WEBME004620-1294
Lager:
Velg varians for å se status
Pris:
kr 3 000 Eks. MVA
Før:
kr 5 999

Bestilte varer sendes med Posten.
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er kr 99,-
Hjemlevering kr 299,-
Sendinger til Svalbard kr 299,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Dette er en oppgradert versjon av Mountain Equipment K7 for de som vil ha den høyeste fuktbeskyttelsen på markedet. Gore Infinium laminatet klarer lett av en regnbyger eller mye fuktig og våt snø. Gore Infinium bruker windstopper membran som har en høy vannsøyle og holder derfor også bedre på varmen innvendig.

Varm og lett ekspedisjonsjakke med Gore Infinium ytterstoff

Dette er en oppgradert versjon av K7 for de som vil ha den høyeste fuktbeskyttelsen på markedet. Gore Infinium laminatet klarer lett av en regnbyger eller mye fuktig og våt snø. Gore Infinium bruker windstopper membran som har en høy vannsøyle og holder derfor også bedre på varmen innvendig.

I tillegg til å være mer beskyttende og varmere er også dette stoffet lettere og mer pakkbart. Mountain Equipment bruker en 10 denier ripstopnylon laminert utenpå membranen som sørger for god slitestyrke, men lav vekt og pakkstørrelse. Jakken er ikke teipet for å øke pusteevne og minske tørketid dersom jakken blir våt.

En nytviklet boxwall kammerkonstruksjon sørger for høyere trykktetthet og mer loft i kammerne. Ny og forbedret passform for alpinister gjør at jakken har enda mindre armløft og er lengre over rumpa. K7 har sammen med alle andre nye dunjakker fra Mountain Equipment gått gjennom en stor undersøkelse med varmekamera for å gjøre jakkene enda varmere og minimere varmetap. Resultatet er at K7 nå er 20% varmere enn sin forgjenger.

K7 bruker Mountain Equipments råeste hjelmkompatible hette. 3D mønstret stretchsydde sømmer innvendig gjør at hetten justerer det indre volumet etter om man bruker hjelm eller ikke. Det gjør at man ikke får en stor hette som slenger rundt eller drar kragen tilbake når den er nede. Kragen går godt opp over haken og isolerer ansikte godt.

EXL stretchsyddesømmer innvendig i jakken minimerer dødt luftrom rundt kroppen og sørger for at man varmer opp jakken raskere.

Frontglidelås er i YKK´s sterke Moulded Vislon og er selvfølgelig toveis for bruk med klatresele.

To utvendig lommer som er plassert over hoftebelte, en napoleons lomme og to innvendige lommer gjør at man har nok plass til oppbevaring av ekstra hansker etc.

K7 er en jakke som passer perfekt til høyfjellsbruk og kalde vinterturer. Dette er også en modell vi selger til Grønlandsturer.

 • Fyllvekt: 300 gram
 • Fillpower: 800+ med minimum 90/10 fyllforhold. (cluster / fjær )
 • Isolasjonstype: Premium Gåsedun
 • Down Codex regulert : Ja
 • Ytterstoff:Gore Infinium, 14 meter vannsøyle (ikke teipet)
 • Innerstoff: EXL stretchsydde sømmer for bedre termisk effekt.
 • Vekt: 740g
   • Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×