Mountain Equipment Kryos Isolasjonsjakke Dame

Mountain Equipment

Varenr.
WEBME-005104-1596
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 2 400 Eks. MVA
Det beste valget for en modern alpinist eller turfant som vil ha den letteste, varmeste og mest beskyttende dunjakken tilgjengelig.

Mountain Equipments nye FireStorm konstruksjon handler om mer enn Gore-tex Infinium ytterstoff og minimalt med eksponerte sømmer. Det handler om en full revidering av hvordan man produserer supertekniske og funksjonelle isolasjonsplagg som er laget for bevegelse og bruk i ekstreme situasjoner i lang tid. Derfor har Kryos Jacket en avansert konstruksjon med 139 dunisolerte kammere. (Large)

Dunkammerene er designet i en kombinasjon av plisserte og gjennomgående sømkonstruksjon. De plisserte kammerene gir kammerne mulighet til å lofte som en boxwall, men tillater bevegelse og strekk uten at man komprimerer kammerne eller mister god armløft. Denne konstruksjonen sørger også får ekstrem god og sikker dundistribusjon og minimerer dunmigrering. I Kryos Jacket har en arm alene 20 kammere.

Mountain Equipment Kryos Jacket er det naturlige valget for de som vil ha en vinterjakke for fjellbruk. Uansett om det er som toppisolasjon på skitur eller alpin klatretur i høyfjellet. Denne modellen er 20% varmere enn Vega Jacket og pakker og veier mindre. I tillegg beskytter den enda bedre mot en lett regnbyger, sludd og generelt kjipt vær.

Gore Infinium faller under windstopper familien til Gore. Det vil si en helt vindtett membra med høy vannsøyle. Dette gjør at ytterstoffet tåler sludd og en liten regndusj uten at det påvirker isolasjonen. Dette er perfekt for varierte værforhold. Mountain Equipment kombinerer denne membranen med en sterk 10d nylon med DWR impregnering som er veldig pakkbar og lett.

Firestorm konstruksjonen som har minimalt med eksponerte sømmer fyller potensialet til Gore Infinium og maksimal beskyttelse.

Har lest alt til denne setningen så skjønner du at vi er gira på denne nye serien med produkter. Og selv om dette disse er vanvittig tekniske og fullspekka for en blodtrimma alpinist, så funker den like bra for oss dødlige. Om ikke bedre, vi bruker jakken tross alt hver dag hele vinteren, uansett vær.

Bruk: Topptur / Ekspedisjon / Fjell / Vinter

Egenskaper:

FireStorm konstruksjon for ekstra beskyttelse, isolasjon og bevegelse
139 dunisolerte kammere for maks prestasjon på lange turer og hard bruk
4 lommer utvendig
2 store lommer innvendig
Elastikerte mansjetter
Hjelmkompatibel hette
2-veis YKK Vislon glidelås
Down Codex sertifisert
20% varmere enn Vega Jacket
Halo nakkekrage med dun

Spesifikasjoner:

Fyll: 800+ fillpower gåsedun
Fyllvekt: 200g (12)
Membran: Gore Ininium
Ytterstoff: 10d Nylon
Coating: DWR
Konstruksjon. Plisserte / gjennomgående sømmer med drop-outer
Vekt: 540g

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-
Sykler 499,-
Elsykler 999,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

*Sykler som sendes er delvis montert.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×