Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på post@tromsoskiogsykkel.no - så hjelper vi deg finne et alternativt produkt til dette.

Arcteryx Fission Glove Black

Arcteryx

Arcteryx Fission Glove Black
Varenr.
WEB21289-BLK
Lager
Velg varians
Pris
kr 951,44 Eks. MVA
Før
kr 1 359,20

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Arcteryx Fission Glove Black
 • Arcteryx Fission Glove Black_3_Web
 • Arcteryx Fission Glove Black_2_Web
 • Arcteryx Fission Glove Black_!_Web
 • Arcteryx Fission Glove Black_4_Web
 • Arcteryx Fission Glove Black_5_Web
 • Arcteryx Fission Glove Black_6_Web
Allsidige, holdbare hansker for ski, snowboard og vintersport med Primaloft®-isolasjon, GORE-TEX-beskyttelse, og lærforsterkninger i håndflaten og fingrene

Arcteryx FISSION GLOVE

Fission Glove er varm, tørr og tåler mye. Den kombinerer den velprøvde beskyttelsen til GORE-TEX XCR, varmeegenskapene til Primaloft®, et slitesterkt ytterstoff av softshellmaterialet Fortius™ 1.0, og lærets robusthet. Pustende vanntett beskyttelse kommer fra en ergonomisk designet innsats av GORE-TEX med produktteknologien XCR®. Ytterstoffet er laget av softshellmaterialet Arc’teryx Fortius ™ 1.0, som gir høy grad av slitestyrke, god stretch og dessuten svært god luftgjennomtrengelighet som setter fart på fukttransporten. En innerhanske av børstet polyester går fra fingertuppene til håndleddet, og gir varme, komfort og fukttransport.

KLAR FOR HØYFJELLET

Ute i naturen kan forholdene være barske og krevende. Hansker må fungere som en forlengelse av hånden, ettersom å ta dem av for å gjøre enkle ting kan være ubehagelig eller direkte farlig. Fission Glove er nøye formet for å passe hånden og bevege seg naturlig, og en unik isolasjonsløsning er brukt for å heve ytelsen. I håndflaten og fingrene, områder der hånden trenger frihet for å fungere, bruker Arc’teryx 100 g PrimaLoft® Gold Insulation Eco med Grip Control. Denne nøye designede isolasjonen er utviklet for å gi best mulig fingerferdighet og grep gjennom en prosess som reduserer forskyvningen mellom lagene inni hansken. Konstruksjonen hindrer også at materialet pakkes sammen ved gjentatt bruk, slik at isolasjonseffekten bevares over tid. På håndbaken, som er mer utsatt for kulde, er det brukt tykk 133 g PrimaLoft® Silver Insulation for å gi maksimal varme.

SMART I HØYFJELLET

Funksjonene er smarte for bruk i høyfjellet. Fission er bygget for bruk i forhold der man må forvente mye slitasje og et sikkert grep er svært viktig, og derfor har håndflaten og fingrene forsterkninger av smidig lær som tåler lang tids bruk. Den lange mansjetten gir ekstra dekning, fungerer godt på utsiden av en jakke, og kan åpnes og lukkes med hanskene på. Snorer i håndleddet hindrer at man mister votten, og kan fjernes når det ikke er behov for dem. En innvendig mansjett stenger trekken ute og holder på varmen, og DWR-impregnering hindrer oppsamling av snø og fuktighet utenfra. En strikk på innsiden av håndleddet justerer passformen automatisk slik at den holder bedre på varmen. En webbingløkke gjør at hanskene kan klipses sammen med en karabiner, noe som er praktisk ved transport og tørking.

 

 • Størrelser: XS, S, M, L, XL
 • Vekt: 200 g / 7.1 oz
 • Passform: Regular Fit / standard, Regular Fit / standard
 • Aktivitet: Ski/snøbrett / Nordisk/truger
 • Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×