Arc'teryx Cerium SL Vest Herre Black
 • Arc'teryx Cerium SL Vest Herre Black
 • Arcteryx_Cerium-sl-vest-triton-packed_Web
 • Arcteryx_Cerium-sl-vest-triton-back-view_Web
 • Arcteryx_Cerium-sl-vest-triton-front-view_Web
 • Arcteryx_Cerium-sl-vest-triton-chest-pocket_Web
 • Arcteryx_Cerium-sl-vest-triton-open-collar_Web

Arc'teryx Cerium SL Vest Herre Black

Arcteryx

Varenr.
WEB16813-226
Lager:
UTSOLGT
Pris:
kr 1 599 Eks. MVA
Før:
kr 1 999
This product has no variants available

Bestilte varer sendes med Posten. Standard frakt hos Tromsø ski & sykkel er kr 99,- Hjemlevering kr 299,- og for sendinger til Svalbard kr 299,-.

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Superminimalistisk, ultralett vest med dun med fyllevne 850 designet som mellomlag for kjølige, tørre forhold. Dun-serien: Dunisolerte plagg | SL: Superlett.

Arcteryx Cerium SL Vest

Cerium SL er en dunvest som er så lett og komprimerbar som er funksjonelt mulig. Den veier bare 120 g, men gir eksepsjonelt mye varme i forhold til vekten. Et minimalistisk mellomlag for kalde, tørre situasjoner. Den har lav vekt og er lett å pakke, slik at den også er et nyttig varmeplagg under sikring utpå høsten, om kvelden i leiren og under hvileperioder på vårlige skiturer.

BORT MED GRAMMENE

Gåsedun med fyllevne 850 gir enestående varme/vekt-forhold. Nylonskallet Arato™ 7 er et svært komprimerbart taftstoff med lav denier-verdi som gir fremragende holdbarhet og vindtetthet med særdeles lav vekt. Ettersom Cerium SL er beregnet på bruk som mellomlag, kan Arc’teryx bruke en gjennomsydd konstruksjon som gjør den enda lettere og enklere å pakke. Detaljene er som alltid viktige, og Ceriums glidelåser er minimerte for å redusere vekt og volum.

DISIPLINERT DESIGN

Funksjonene og konstruksjonen reflekterer disiplinert, formålsfokusert design. Down Composite Mapping™-teknologi er brukt til å plassere syntetisk Coreloft™-isolasjon strategisk i områder som er spesielt utsatt for fuktighet. Brystlommen har en pakkpose som kan tas ut, strikk i kanten holder trekken ute, og kragen er nøye formet for å gi dekning samtidig som den er behagelig under et skall. DWR-impregnering avviser lett nedbør.


Størrelser: S, M, L, XL
Vekt: 115 g / 4.1 oz
Passform: Trim fit, Hoftelengde, Lengde på midten av ryggen: 68 cm / 26,8 tommer
Aktivitet: Allround

 

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×