Marker Alpinist 9 Long Travel 18/19 Toppturbinding

Marker Alpinist 9 Long Travel 18/19 Toppturbinding

Marker

Lager:
Velg varians for å se status
Pris:
kr 3 599,20 Eks. MVA

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord. Standard frakt hos Tromsø ski & sykkel er kr 99,- Hjemlevering kr 299,- og for sendinger til Svalbard kr 299,-.

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og se

Kvantumsrabatt

Loading...
Marker Alpinist Long Travel er en lett demo/utleie toppturbinding som er fullspekket med funksjoner. Den gir deg markedets beste kombinasjon av vekt, funksjon og pris. Bindingen har den samme breie, stabile innfestingen som Kingpin - 38mm skruemønster. Tåklypa er den mest stabile noensinne takket være ekstreme vinkler på stagene som holder vingene, og et chassis som er carbonforsterket.

Bindingen har anti-is pads under tåbindingen, og på hælklossen bak. Du kan gå helt fl att, eller med 5 og 9 graders hælløft. Bakbindingen har selvsagt aktivt fremovertrykk, og kan lengdejusteres 35mm slik at du kan benytte ulike støvler uten om-montering. Bindingen leveres med 90mm eller 105mm skistoppere (115mm er tilbehør).

 • 345g inkl stopper
 • DIN 4.0 - 9.0
 •  
   Din nettleser er utdatert!

   For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

   ×