Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på post@tromsoskiogsykkel.no - så hjelper vi deg finne et alternativt produkt til dette.

Madshus Nanosonic Carbon Classic Cold Nis 17/18 Klassisk ski

Madshus

Madshus Nanosonic Carbon Classic Cold Nis 17/18 Klassisk ski
Varenr.
WEBN16102
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 1 320,00 Eks. MVA
Før
kr 4 400,00
*

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Madshus Nanosonic Carbon Classic Cold Nis 17/18 Klassisk ski
  • Madshus Nanosonic Classic 2016-17
Med mange av de samme egenskapene som World Cup-skiene i REDLINE serien, er Madshus Nanosonic Carbon Classic en fullblods konkurranseski og et ypperlig valg i varierte snøforhold.

Med langt, lavt spenn, P190 Nano Cold såle og Madshus Speed tip geometri, er Nanosonic Classic Cold skien som gir deg optimalt feste og ekstremt god glid fra O°C og kaldere.

 

  • Lengde: 180-210cm / 5
  • Mål: 44-42–44 mm
  • Vekt: 1000 g / 190 cm
  • Spenn: Classic Universal – Lett splay
  • Kjerne: PR 100X og Triaxial Carbon-konstruksjon
  • Såle: P190 Nano Cold

 

TEKNOLOGI

Nis Plates

NIS (Nordic Integrated System) er en permanent, limt plate på skien som bindingen skyves inn i. Utviklet sammen med Rottefella og patentert av Madshus. NIS plata sikrer presis, enkel og hurtig montering av bindingen til skiene. Med NIS plata kan en også lett stille bindingsposisjonen frem og tilbake for balansepunktet på skien, noe som er nyttig ved forskjellige snøforhold.

Pr100 X Core

PR100X er et akrylbasert kjernemateriale som sammen med Madshus sin Triaxial Braiding teknologi gir meget gode egenskaper. Dette er et ekstremt lett materiale som også brukes i flere høyteknologiske maskiner, som for eksempel i rotorbladene på helikopter og i vingene på jetfly. PR100X gir våre ski god demping, og er førstevalget for våre toppmodeller. Kjernen er 3D formet på vår modell Nanosonic for å maksimere presisjonen i skien.

Triaxial Carbon Construction

Triaxial Carbon Construction har en større andel av karbonfiber som omslutter kjernematerialet. Dette sikrer en ski som er ekstremt lett i egenvekt og har en høy fleksibilitet. Madshus bruker denne konstruksjonen på alle skiene i Champion serien.

P190 Nano Base

Utviklet for fart og ytelse i vår Champion serie. P190 Nano såle kommer i forskjellige utgaver – Kald, Pluss, Universal og Zero CIG, som sikrer deg optimal glid og letter preparering for alle forhold.

Madshus Speed Tip

Madshus Speed Tip er en del av skiens totale profil, og sørger for å fordele og forlenge skiens trykksone - ideell for kaldere føreforhold.

Produkt tilbehør

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×