Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på post@tromsoskiogsykkel.no - så hjelper vi deg finne et alternativt produkt til dette.

Madshus Terrasonic Classic 17/18 Treningsski

Madshus

Madshus Terrasonic Classic 17/18 Treningsski
Varenr.
WEBN16292
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 840,00 Eks. MVA
Før
kr 2 800,00
*

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Madshus Terrasonic Classic 17/18 Treningsski
  • Madshus Terrasonic Classic
Madshus Terrasonic Classic er den perfekte allround-skien til alt fra raske treningsøkter til lange helgeturer.

Med lett konstruksjon, P190 Nano Universal såle og mer markert innsving er Terasonic Classic en stabil og livlig ski av topp kvalitet til en hyggelig pris.

 

Nis Plates

NIS (Nordic Integrated System) er en permanent, limt plate på skien som bindingen skyves inn i. Utviklet sammen med Rottefella og patentert av Madshus. NIS plata sikrer presis, enkel og hurtig montering av bindingen til skiene. Med NIS plata kan en også lett stille bindingsposisjonen frem og tilbake for balansepunktet på skien, noe som er nyttig ved forskjellige snøforhold.
 

Polycell

Polycell er et PU basert kjernemateriale som inneholder karbon og glassfiberforsterkninger. Dette brukes for å tilpasse skien til forskjellige forhold og skiløpere. Denne kjernen gir lav vekt og perfekt demping. Polycellkjernen er 3D formet på noen utvalgte modeller. Dette er for å ivareta en god respons og kraftoverføring i skien.
 

P190 Nano Base

Utviklet for fart og ytelse i vår Champion serie. P190 Nano såle kommer i forskjellige utgaver – Kald, Pluss, Universal og Zero CIG, som sikrer deg optimal glid og letter preparering for alle forhold.
 

Madshus Speed Tip

Madshus Speed Tip er en del av skiens totale profil, og sørger for å fordele og forlenge skiens trykksone - ideell for kaldere føreforhold.
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×