Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på post@tromsoskiogsykkel.no - så hjelper vi deg finne et alternativt produkt til dette.

Rossignol R-Skin Ultra IFP 18/19 Felleski

Rossignol

Rossignol R-Skin Ultra IFP 18/19 Felleski
Varenr.
WEBRHGWF10
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 3 040,00 Eks. MVA
*

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Rossignol R-Skin Ultra IFP 18/19 Felleski
 • Rossignol R-Skin Ultra IFP 18-19 Felleski_1
Rossignol R-Skin er blitt en enorm salgssuksess og er noen av markedets mest ettertraktede felle-ski. Med varierende vintere de siste årene med svært vekslende snøforhold så har felle-ski fått sitt desiderte gjennombrudd. R-Skin løser smøreproblematikken på vanskelige forhold som rubbeføre og universalklisterføre samt at de fungerer utmerket også på andre føreforhold og typer snø.

Rossignol R-Skin skiene er ikke minst et lettvint alternativ for deg som har begrenset med tid til trening og å smøre ski i en hektisk hverdag. R-Skin har utskiftbar feller som er laget med Mohair og det er en egen fell for hver skilengde og modell. Innsvingt markaski med fell. R-Skin Ultra er et soleklart alternativ for deg som skal ut å gå på tur i marka. Skiene er lette i vekt som gir enkelt og trygt feste samt stabile i nedkjøringer takket være sitt innsving.

 

 • Honeycomb/LDC Premium kjerne, 70% Mohair fell, IFP
 • Vekt; 690g
 • Lengder; 173/183/188/193/197/203/208cm

   

   

 • Produkt tilbehør

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×