Rossignol R-Skin Ultra IFP 18/19 Felleski
 • Rossignol R-Skin Ultra IFP 18/19 Felleski
 • Rossignol R-Skin Ultra IFP 18-19 Felleski_1

Rossignol R-Skin Ultra IFP 18/19 Felleski

Rossignol

Varenr.
WEBRHGWF10
Lager:
Velg varians for å se status
Pris:
kr 1 824 Eks. MVA
Før:
kr 3 040
*

Bestilte varer sendes med Posten. Standard frakt hos Tromsø ski & sykkel er kr 99,- Hjemlevering kr 299,- og for sendinger til Svalbard kr 299,-.

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Rossignol R-Skin er blitt en enorm salgssuksess og er noen av markedets mest ettertraktede felle-ski. Med varierende vintere de siste årene med svært vekslende snøforhold så har felle-ski fått sitt desiderte gjennombrudd. R-Skin løser smøreproblematikken på vanskelige forhold som rubbeføre og universalklisterføre samt at de fungerer utmerket også på andre føreforhold og typer snø.

Rossignol R-Skin skiene er ikke minst et lettvint alternativ for deg som har begrenset med tid til trening og å smøre ski i en hektisk hverdag. R-Skin har utskiftbar feller som er laget med Mohair og det er en egen fell for hver skilengde og modell. Innsvingt markaski med fell. R-Skin Ultra er et soleklart alternativ for deg som skal ut å gå på tur i marka. Skiene er lette i vekt som gir enkelt og trygt feste samt stabile i nedkjøringer takket være sitt innsving.

 

 • Honeycomb/LDC Premium kjerne, 70% Mohair fell, IFP
 • Vekt; 690g
 • Lengder; 173/183/188/193/197/203/208cm

   

   

  • Din nettleser er utdatert!

   For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

   ×