Lange RS 130 Wide 19/20 Alpinsko
 • Lange RS 130 Wide 19/20 Alpinsko
 • Lange Rs 130 Wide 1920 Alpinsko_2
 • Lange Rs 130 Wide 1920 Alpinsko_1
 • Lange Rs 130 Wide 1920 Alpinsko_3

Lange RS 130 Wide 19/20 Alpinsko

Lange

Varenr.
WEBLBI1050
Lager:
Velg varians for å se status
Pris:
kr 3 640 Eks. MVA
Før:
kr 5 200

*Alle sykler må hentes i butikk
Bestilte varer sendes med Posten.
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
BE ONE. Lange bruker all sin erfaring, kunnskap og historie til å lage noen av markedets absolutt råeste alpinstøvler. Gjennom målrettet jobbing med profesjonelle boot-fittere og World Cup løpere utvikler vi materialer og konstruksjoner som skal passe alle sine behov; fra den aktive skiløperen til entusiasten. Målet er å lage støvler som er skreddersydd til ditt behov både med tanke på performance og komfort.
Lange RS serien kommer med lestbredder mellom 97 og 100mm og tilbyr eksepsjonelt gode kjørestøvler med performance i fokus.

DUAL CORE TECHNOLOGY

Injeksjon av 2 ulike plasttyper men nå på 5 forskjellige punkter i skallet. Dette gjør at man kan ha enda mer kontroll i produksjonen over harde og mer fleksible områder på støvelen samt at man opprettholder sideveggenes naturlige tykkelse. DUAL CORE bidrar til bedre skifølelse og en mer responsiv og direkte støvel.

DUAL 3D LINER

En innerstøvel som tilpasser seg både i forhold til foten og i forhold til skallet. Innsiden vil forme og tilpasse seg for å støtte din fot, mens utsiden vil tilpasse seg i forhold til skallet for å unngå bevegelse og for å oppnå bedre stabilitet, presisjon og kraftoverføring. Den nye 3D innerstøvelen kommer i fler forskjellige utgaver; DUAL 3D Liner World Cup, Full, Pro, Performance og Sport. Alle med egenskaper for å oppnå perfekt passform, komfort og kontroll.

DUAL 3D LINER WORLD CUP

Innersko med Cork Flow padding, justerbar tunge og lisser for ekstra tight og god passform. Gir en svært opptimal passform.

Egenskaper

 • Dual Core Technology, PE material, Dual 3D Liner World Cup
 • Flex: 130
 • Lest: 100mm
 • Str: 24 - 30,5 MP
  • Din nettleser er utdatert!

   For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

   ×