Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på post@tromsoskiogsykkel.no - så hjelper vi deg finne et alternativt produkt til dette.

Lange SX 80 W 18/19 Alpinsko Dame

Lange

Lange SX 80 W 18/19 Alpinsko Dame
Varenr.
WEBLBH6220
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 3 200,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
BE ONE. Lange bruker all sin erfaring, kunnskap og historie til å lage noen av markedets absolutt råeste alpinstøvler. Gjennom målrettet jobbing med profesjonelle boot-fittere og World Cup løpere utvikler vi materialer og konstruksjoner som skal passe alle sine behov; fra den aktive skiløperen til entusiasten. Målet er å lage støvler som er skreddersydd til ditt behov både med tanke på performance og komfort.

SX serien kommer med lestbredder på 102mm og er den bredeste støvelen i Lange sitt sortimentet. Serien kjennetegnes med høy komfort og gode kjøreegnskaper samt en konstruksjon som også passer store og brede føtter. Damestøvlene skiller seg ut fra unisex modellene ved at de har lavere flex og mer komfortbale og varmere innerstøvler.

MONO INJECTED SHELL WITH SOFT INSERT Tradisjonell mono-injeksjon av en type plast tilbyr en meget høy performance følelse og er enkel for støveltilpasseren å jobbe med. The myke og enkle insteget garantere at du kommer deg lett inn og ut av skallet.

XL BUCKLE Ekstra lang spenne over vristen unngår trykkpunkter og gjør det enkelt å stramme/ta opp.

 • Mono Injected Technology, PU material, W`Thermo Liner 2, Plus Warm Inside, Thinslulate
 • Flex; 80
 • Lest; 102mm
 • Str; 22 - 27,5 MP
 •  

  Relaterte varer

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×