Lange XT3 130 Topptursko 20/21

Lange

Varenr.
WEBLBJ7010000
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 4 399 Eks. MVA
GET UP TO GET DOWN! Splitter nye XT3 serien. Dette er 3 generasjons utgave av en av de mest solgte freeride støvelen på markedet! Er du glad i selve nedkjøringen og er på jakt etter en støvel som vil være et perfekt kompromiss mellom gå utslag, kjøreegenskaper og vekt så har du funnet rett støvel. Med en tilnærmet friksjonsfri gå funksjon på 53 graders utslag, 1720g per støvel og en utrolig god passform vil dette være en støvel som kan takle det meste av hva fjellet har å by på. Bygges på en 100mm lest. 130, 120flex modellene kommer også i en L.V (Low volume) på 97mm. Leveres med Grip walk såler.

BE ONE. Lange bruker all sin erfaring, kunnskap og historie til å lage noen av markedets absolutt råeste alpinstøvler. Gjennom målrettet jobbing med profesjonelle boot-fittere og World Cup løpere utvikler vi materialer og konstruksjoner som skal passe alle sine behov; fra den aktive skiløperen til entusiasten. Målet er å lage støvler som er skreddersydd til ditt behov både med tanke på performance og komfort.

DUAL CORE LIGHT TECHNOLOGY

Injeksjon av 2 ulike plasttyper i Polyether plast. Som blir injesert på 5 punkter. Dette gjør at man kan ha enda mer kontroll i produksjonen over harde og mer fleksible områder på støvelen samt at man opprettholder sideveggenes naturlige tykkelse. DUAL CORE bidrar til bedre skifølelse og en mer responsiv, direkte og ikke minst progresiv støvel.

DUAL 3D LINER + ULTRALON

En innerstøvel som tilpasser seg både i forhold til foten og i forhold til skallet. Innsiden vil forme og tilpasse seg for å støtte din fot, mens utsiden vil tilpasse seg i forhold til skallet for å unngå bevegelse og for å oppnå bedre stabilitet, presisjon og kraftoverføring. Den nye 3D innerstøvelen kommer i fler forskjellige utgaver; DUAL 3D Liner Race, Full, Pro, Performance og Sport. Alle med egenskaper for å oppnå perfekt passform, komfort og kontroll.

Kombinert med Ultralon materiale så blir vekten svært lav (330g) og kan enkelt tilpasses med varmebehandling for økt komfort og kontroll.

DUAL 3D LINER FULL - ULTRALON

Innersko med 100% varmetilpassning. Laget med 3 ulike materialer for optimal passform. Gir en presis og komfortabel passform.

Spesifikasjoner

Dual Core Light Technology, Polyether, Dynafit Inserts, Dual 3D Liner FULL - Ultralon
Flex; 130
Lest; 100mm
Str; 24,5 - 29,5 MP
Vekt; 1720g
Leveres med Grip walk såler
Kompatibel med alpinsåler
Med snow seal, carbonspoiler, 40mm powerstrap

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-
Sykler 499,-
Elsykler 999,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×