Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på post@tromsoskiogsykkel.no - så hjelper vi deg finne et alternativt produkt til dette.

Toppturer i Troms av Espen Nordahl med 116 Topper!

Toppturer i Troms av Espen Nordahl med 116 Topper!
Varenr.
9788293090618
Lager
På lager, sendes innen 24 timer
Pris
kr 449,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Toppturer i Troms av Espen Nordahl med 116 Topper!
  • Toppturer i Troms av Espen Nordahl med 116 Topper 2
  • Toppturer i Troms av Espen Nordahl med 116 Topper 3
Helt ny utgave av boka, med flere nye turer, oppdaterte turbeskrivelser, nytt bildemateriale og bedre kart. Den nye boka har også utvidet dekningsområdet med turer på Senja.
Skiguide til Malangen, Kvaløya Ringvassøya,Tromsø fastland, Balsfjorden, Tamokdalen, Lyngsalpene, Kåfjordalpene, Uløya, Kågen og Senja.
Boka Toppturer i Troms er selve bibelen for skifolket i toppturhovedstaden Tromsø. Espen Nordahls bok kom for første gang i 2010, og den har vist vei for tusenvis av mennesker på jakt etter opplevelser i Lyngsalpene, rundt Tromsø og i andre nordnorske kystfjell.

Toppturer i Troms ble nominert til Årets fjellbok i 2010. Den engelske utgaven Ski Touring in Troms ble nominert til Banff Mountain Film and Book Award i 2013.

Espen Nordahl (f. 1960) har vært blant de ivrigste toppturentusiastene i Tromsø siden han flyttet til byen i 1982. Han jobber som prosjektleder i CARE – Center for Avalanche Research and Education ved UiT Norges arktiske universitet og som snøskredvarsler for NVE. Nordahl er redaktør av boka Trygge Toppturer.


«Guideboka er ført i pennen av fjellmannen Espen Nordahl og er like kjærkommen som ho er solid. Her er alt (og litt meir) av det du venter å finne i ei guidebok.»
FJELL OG VIDDE

«Ski Touring in Troms is Espen Nordahl’s masterpiece guide-book for the Troms area of Arctic Norway.»
BACKCOUNTRYBOOKS.COM

«Our best companion was the book «Ski Touring in Troms». Thank you Espen Nordahl for putting such a fine book together.»
BOARDMAG.COM


ISBN: 978-82-93090-61-8

Produkt tilbehør

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×