Madshus Nano Carbon Race Uhm 18/19 Skistav

Madshus Nano Carbon Race Uhm 18/19 Skistav

Madshus

Varenr.
WEBN170900101
Lager:
Utsolgt
Pris:
kr 1 112 Eks. MVA
Før:
kr 2 480
This product has no variants available

Bestilte varer sendes med Posten. Standard frakt hos Tromsø ski & sykkel er kr 99,- Hjemlevering kr 299,- og for sendinger til Svalbard kr 299,-.

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Stavrør i 100 prosent high-modulus karbon gir optimal stivhet i forhold til vekt. Contour Champion stroppen er en helstøpt konstruksjon, lett å justere og kan også varmetilpasses for individuelle behov. Og med helt ny grafikk er du godt synlig foran i feltet.
Length: 137.5-177.5/2.5cm
Basket: Patentsøkt 3D-støpt Madshus Contour Race-stropp
Tip: Madshus 10 mm Aero-Trinse med Wolfram-karbid-pigg
Additional: NEW Contour Champion Strap


TEKNOLOGI

Ultra High Modulus Shaft
100% ultra high modulus karbon konstruksjon gir en stivere stav og reduserer vekten til 58 grams per meter. Resultatet er mer effektiv og direkte kraftoverføring. Ultra High Modulus Shaft Technology

Contour Champion And Race Strap
Contour Champion Strap gir eksepsjonell kontroll på stavtaket og kommer kun på Nano Carbon 100 UHM stavene, og bruker en ny 3D-utforming. Stroppen kan varmetilpasses for å finjustere dine unike behov, slik at den støtter optimalt over vristen og ligger godt i håndflaten. Den mykere konstruksjonen gjør det lettere å ta stavene av og på,neoprene Comfort tab hindrer at den klemmer, og med SuperGrip silikonpreging glipper den ikke.
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×