Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på post@tromsoskiogsykkel.no - så hjelper vi deg finne et alternativt produkt til dette.

Åsnes Langfell Syntetisk Combifix 60X2100Mm

Åsnes

Åsnes Langfell Syntetisk Combifix 60X2100Mm
Varenr.
540290
Lager
Utsolgt, ta kontakt for leveringstid
Pris
kr 879,20 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
Åsnes skifelle for fjellski med combifix feste slik at du får festet fellen i begge tuppene. Felle produsert i 100% nylon for optimal slitestyrke
Langfellen fra Coll-Tex er produsert i 100% Nylon for optimal slitestyrke og feste. Nylon er et materiale som egner seg til lengre turer med mye slitasje. Denne fellen leveres med Combi-Fix feste, som gjør det mulig å feste fellen i bakkant. Nylon feller egner seg utmerket til våt og tung snø. Ønsker man enda bedre egenskaper på fellen lønner det seg å impregnere fellene med felle impregnering, noe som også vil gi bedre glid.

Vedlikehold og oppbevaring:
For å beholde egenskapene til fellene lengst mulig anbefaler vi i Åsnes at fellen holdes så ren som mulig, at den tørkes umiddelbart etter tur og at det påføres fellelim og impregnering med jevne mellomrom. Oppbevar fellen i medfølgende fellepose, og ikke i nærheten av varmekilder slik som varmekabler, varmepumpe og ovner.

Spesifikasjoner
  • Lengde: 210 cm
  • Bredde: 60 mm
  • Vekt: 480 gr. Pr. par
  • Materiale: 100% Nylon
  • Bruk: Fjell og ekspedisjon
  • Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×