Åsnes Langfell Syntetisk Combifix 60X2100Mm

Åsnes Langfell Syntetisk Combifix 60X2100Mm

Åsnes

Varenr.
540290
Lager:
Utsolgt
Pris:
kr 879 Eks. MVA

For at du skal være sikker på å få varene fram til julaften - må vi ha ordren din innen kl. 13.00 14.12. God jul!

Bestilte varer sendes med Posten. Standard frakt hos Tromsø ski & sykkel er kr 99,- Hjemlevering kr 299,- og for sendinger til Svalbard kr 299,-.

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Åsnes skifelle for fjellski med combifix feste slik at du får festet fellen i begge tuppene. Felle produsert i 100% nylon for optimal slitestyrke
Langfellen fra Coll-Tex er produsert i 100% Nylon for optimal slitestyrke og feste. Nylon er et materiale som egner seg til lengre turer med mye slitasje. Denne fellen leveres med Combi-Fix feste, som gjør det mulig å feste fellen i bakkant. Nylon feller egner seg utmerket til våt og tung snø. Ønsker man enda bedre egenskaper på fellen lønner det seg å impregnere fellene med felle impregnering, noe som også vil gi bedre glid.

Vedlikehold og oppbevaring:
For å beholde egenskapene til fellene lengst mulig anbefaler vi i Åsnes at fellen holdes så ren som mulig, at den tørkes umiddelbart etter tur og at det påføres fellelim og impregnering med jevne mellomrom. Oppbevar fellen i medfølgende fellepose, og ikke i nærheten av varmekilder slik som varmekabler, varmepumpe og ovner.

Spesifikasjoner
 • Lengde: 210 cm
 • Bredde: 60 mm
 • Vekt: 480 gr. Pr. par
 • Materiale: 100% Nylon
 • Bruk: Fjell og ekspedisjon
  • Din nettleser er utdatert!

   For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

   ×