Jones Dream Catcher Split 19/20 Dame Splitboard

Jones Dream Catcher Split 19/20 Dame Splitboard

Jones

Varenr.
WEBSJ200272
Lager:
Velg varians for å se status
Pris:
kr 6 799 Eks. MVA

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-
*Sykler 750,-
Elsykler 1500,-
Alle Trek sykler må hentes i butikk

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Flere og flere oppdagelsessøkende damer søker til fjellheimen med ønske om å utforske og lete etter urørt pudder. Jones Snowboards Dream Catcher Split er virkelig en leken drømmefanger og et high performance brett med passe flex, som tar på seg alle typer terreng, og er ideelt for både kortere dagsturer eller lengre ekspedisjoner.
Dette splitboardet er perfekt for damene som ser etter et lekent brett som er enkelt å kjøre i alle typer terreng og snøforhold. Directional shape og Directional rocker gir stabilitet som gjør at du fort blir trygg både i mykt pudder og i hardpakka snø. Traction Tech 1.0 innerkant/ytterlant sørger for forsterket grep i isete spor eller under nedkjøringer på hardt underlag. Splitboardet er laget i de ypperste materialer, blant annet Sintered 7000 base, topsheet i Eco-plast og ny FSC Classic Core, spesielt utviklet med hensikt å tilføre brettet ytterligere popp. For usammenlignbar torsjonal brettkontakt i ride mode er drømmefangeren utstyrt med Karakoram K-clips.

DIRECTIONAL FREERIDE

Dream Catcher er en del av Jones Snowboards linje med Directional Freeride-brett med high performance-design laget for dynamiske nedkjøringer. Freeride-modellene er utviklet for maksimal ytelse uten preparerte løyper og i teknisk terreng. Alle modellene har form spesielt utviklet med tanke på drop og straight line, pluss retningsbestemt rocker/camber-profil som leverer sjukt med flyt og usammenlignbart kantgrep.

Dream Catcher

Shape

 • Traction Tech
 • Blunt Nose
 • Progressive Sidecut
 • Quick Tension Tail Clip
 • Directional Shape

  Flex

 • Stiffness: 6/10 - Friendly
 • Directional flex pattern
  • Din nettleser er utdatert!

   For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

   ×