Shimano RP301 Sykkelsko Landevei SPD-SL E-bredde Svart
 • Shimano RP301 Sykkelsko Landevei SPD-SL E-bredde Svart
 • Shimano Rp301 Landeveisko Spd-sl E-bredde Svart 2019_0_Web
 • Shimano Rp301 Landeveisko Spd-sl E-bredde Svart 2019_01_Web
 • Shimano Rp301 Landeveisko Spd-sl E-bredde Svart 2019_1_Web

Shimano RP301 Sykkelsko Landevei SPD-SL E-bredde Svart

Varenr.
WEBESHRP301MGL01E
Lager:
Velg varians for å se status
Pris:
kr 799 Eks. MVA

*Alle sykler må hentes i butikk
Bestilte varer sendes med Posten.
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Landeveissko for de lange turene med fokus på komfort. RP3 er en landeveissko designet for de lange helge- og klubbturene, med et klassisk og tidløst utseende. Den syntetiske overdelen og lavprofilspennen sørger for at foten sitter godt og komfortabelt gjennom en lang dag uten å skape trykksmerter.

RP3 er designet for å ta deg lenger enn du noengang har syklet tidligere, og er konstruert for komfort og slitestyrke tilpasset gryende eventyrere. Uansett hvor lange turer du legger ut på vil de syntetiske materialet i skoen forme seg etter foten for en myk og behagelig spesialtilpasning, mens den solide spennen sikrer maksimal støtte. De to ekstrastroppene gir mulighet for ytterligere mer presis stramming for å unngå oppbygningen av trykksmerter.Pustende perforeringer i front og langs sidene slipper avkjølende luft inn i skoen for en behagelig sykkeltur selv på de varmeste dagene. Materialer er også vannavstøtende og svært hurtigtørkende. Under skoen finner vi en glassfibersåle med strøken kraftoverføring for korte, eksplosive klatringer, samt brede hælklosser for god beskyttelse mot asfalter når du vandrer til kaféen.Shimano sin Dynalast sin Dynalast- teknologi optimaliserer fotens posisjon gjennom tråkket, og reduserer det såkalte "bremsetapet" i fasen av tråkket der fotens dras opp forårsaket av for stort strekk i fotbuen og tærne.


 

Key points

 • Komfort gjennom en lang dag på sykkelen. Det myke, syntetiske overlæret er svært behagelig, og former seg etter foten for tett og komfortabel passform dagen lang, uten behov for ekstra polstring
 • Sikker og justerbar passform. Skrallespennen i lav profil mot toppen av skoen sørger for en komfortabel og god passform, og kan enkelt justeres med én hånd mens du sitter på sykkelsetet.
 • Redusert trykkoppbygning i foten. Tre brede strammestropper reduserer trykket over toppen av vristen, og miner dermed risikoen for trykksmerter. Den øvre stroppen er plassert med noe avvik fra senter for å unngå klyping mot ankelområdet.
 • Pusteegenskaper for varme forhold. Perforerte front- og sidepaneler er plassert der luftstrømmen er størst for å maksimere avkjølingseffekten for føttene på de varmeste dagene.
 • Sålestabilitet for full gass når du står og tråkker. Den glassfiberforsterkede sålen forbedrer kraftoverføringen i hvert tråkk for økt effektivitet, spesielt når du står og tråkker.
 • Energibesparende støtte. Shimano sin Dynalast-teknologi optimaliserer lesten for økt støtte for foten, og dermed økt effektivitet gjennom tråkket gjennom lange treningsturer og ritt.
  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×