Shimano AM701 SPD Sykkelsko MTB SPD Svart

Shimano

Varenr.
WEBESHAM7PC0SL00
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 540 Eks. MVA
Overlegen støtte og beskyttelse for agressive utforsyklister. AM7 er en hverdagslig designet SPD-sko med ytelse i fokus for den agressive enduro-rytteren og de som vil ta utforegenskapene sine et hakk videre. Med et høyere ankelparti og en stivere såle gir denne skoen økt kontroll i alle terrengtyper.

AM/ bygger på den velkjente kvaliteten til AM5, men tar kvaliteten og egenskapene til det neste nivået. I toppen kommer den med en forhøyet ankelstøtte i nettingmateriale for å holde jord og steiner ute av skoen samtidig som den gir økt støtte for økt kontroll i høye hastigheter. På undersiden finner vi en stiv såle med SPD-løsninger for økt kraftoverføring og aksellerasjon ut av tekniske svinger i løypa. Den støpte tåkappen i front gir økt beskyttelse når du sykler over steiner og røtter, mens den komfortable, syntetiske overdelen beskytter foten mot elemtene. I varmt vær vil du sette pris på de strategisk plasserte nettingpanelene som åpner for lufting og holder føttene tørre og klare for lange dager på sykkelenFor økt komfort er skoen utstyr med lissesnøring med en stropp for å sikre jevnt stramming av skoen, og redusere risiko for trykksmerter. Det utskårede området for cleats under skoen fører foten automatisk mot senter av pedalen for sikkert grep også når du ikke er klippet inn. Den valgte gummiblandingen gir også svært godt grep når du er av sykkelen. Skoene leveres også med en ekstra sett lisser i matchende farge for personlig tilpasning av utseende.

Key points

 • Økt kontroll i alle terrengtyper. Det forhøyede ankelpartiet i nettingmateriale støtter og beskytter ankelområdet for et mer kontrollert tråkk, samtidig som den stive sålen gir god kraftoverføring, spesielt i klatringene. Det klassiske SPD-systemet fester skoen til pedalen for optimal kontroll.
 • Økt fotbeskyttelse. Den støpte tåhetten beskytter tærne mot steiner og røtter når du gir full gass nedover stien, slik at du kan holde fullt fokus på tekniske nedkjøringer.
 • Komfortabal lissesnøring. Lissesnøringen med sikkerhetsstropp i toppen muliggjør en jevn og sikker stramming for å unngå trykkpunkter i skoen.
 • Pusteegenskaper for varme forhold. Perforerte front- og sidepaneler er plassert der luftstrømmen er størst for å maksimere avkjølingseffekten for føttene på de varmeste dagene.
 • Pålitelig pedalfeste. Cleatsene er plassert i en skåret kanal som skal automatisk føre cleaten til pedalen, slik at den hjelper deg å klippe inn i pedalen kampens hete, samtidig som den gir en stabil plattform og sikkert pedalgrep selv når du ikke er klippet inn.
 • Overlegent grep til fots. Gummiblandingen i sålen sørger for svært godt grep mot underlaget, når du en sjelden gang må manøvrere gjennom skogen med sykkelen i hånda.
 • Prisforespørsel
  Fyll inn feltene under og klikk
  send for å gi oss en tilbakemelding
  *

  Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
  Gratis frakt på ordre over 1500,- 
  Standard frakt er 99,-
  Hjemlevering 299,-
  Sendinger til Svalbard 299,-
  Sykler 499,-
  Elsykler 999,-

  Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

  Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

  *Sykler som sendes er delvis montert.

  Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×