Cube

CUBE ble grunnlagt av Marcus Puerner i Waldershof i tyske Bayern i 1993. Gjennom årene har firmaet utviklet seg til å bli en av markedslederne innen kategoriene middels dyre og premium terreng- og landeveissykler. Merket er tilgjengelig gjennom spesialiserte sykkelbutikker i 67 land rundt om i verden. Dagens utvalg består av mer enn 350 ulike sykler og elsykler. Sykler som er ergonomisk optimalisert for kvinner og barn, samt bekledning og tilbehør kompletterer produktutvalget.

15 000 m² med innovasjonssenter, testlab og showroom

CUBE drives av målet om å hente ut det maksimale av hver eneste sykkel. Merket illustrerer ideer som er klekket og utviklet hos dem. I hovedkvarteret i Waldershof i Bayern jobber et dedikert team med ingeniører kontinuerlig med å forbedre materialer, konstruksjoner og prosesser. CUBEs eget laboratorium tester alle modeller hardt, for å forsikre seg om at de møter krav som er høyt over standard testverdier. Deretter kjøres de gjennom tester ute i den virkelige verden der firmaets ingeniører og profesjonelle syklister anstrenger seg for å finne eventuelle gjenværende feil og mangler. Resultatet er en kompromissløs kombinasjon av funksjonalitet, vekt, stivhet og sikkerhet.

Bosch Technology

Helt siden CUBE lanserte sine 2014-modeller, har fabrikken brukt elektriske drivsystem fra den tyske premiumleverandøren Bosch. CUBE har nå mer enn 100 ulike modeller, fra komfortable elsykler der rammen har et brukervennlig lavt innsteg, og helt opp til enduro-klare fulldempede elektriske terrengsykler. Alle produktene til CUBE er utviklet for å møte de strengeste kravene. Fabrikkens ingeniører arbeider målrettet med nye teknologier og materialer, og med å utvikle produksjonsmetoder sammen med sine partnere. De står også i kontakt med profesjonelle atleter og ingeniørene hos Bosch i jakten på deres visjon om å perfekt integrere de ulike systemene.

Filter
Nullstill
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×