Shimano GR700 Sykkelsko Flatpedal Svart
 • Shimano GR700 Sykkelsko Flatpedal Svart
 • Shimano Gr700 Flat Sykkelsko Svart_1_Web

Shimano GR700 Sykkelsko Flatpedal Svart

Shimano

Varenr.
WEBESHGR7PC0SL00
Lager:
Velg varians for å se status
Pris:
kr 1 119 Eks. MVA

*Alle sykler må hentes i butikk
Bestilte varer sendes med Posten.
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Overlegen støtte og beskyttelse for utforsykling. GR7 en er kvalitetssko primært for endurosyklisten som foretrekker flate pedaler, og kommer i et hverdagslig og stilrent design. Med et høyere ankelparti og en såle i Michelin-gummi for optimalt grep gir denne skoen ypperlig kontroll i alle terrengtyper.

GR7 har de samme egenskapene som AM7-skoen utfor, med den vesentlige forskjellen at den er tilpasset flate pedaler. Den kommer med et høyere ankelparti for økt beskyttelse og støtte, slik at du enklere kan manøvrere sykkele i høye hastigheter utfor. På undersiden finner vi en stiv såle for direkte kraftoverføring ved aksellerasjon ut av krappe svinger, mens Michelin®-gummien gir bedre grep på pedalen for mer presis sykkelhåndtering.Den støpte tåkappen i front gir økt beskyttelse når du sykler over steiner og øtter, mens den syntetiske overdelen frastøter seg lett regn og er komfortabel på foten. I varmt vær kommer de strategisk plasserte nettingpanelene langs sidene godt med, og holder føttene tørre og behagelige dagen lang. For økt komfort er skoen utstyr med lissesnøring med en stropp for å sikre jevnt stramming av skoen, og redusere risiko for trykksmerter. Skoene leveres også med en ekstra sett lisser i matchende farge for personlig tilpasning av utseende.

Key points

 • Økt kontroll i alle terrengtyper. Det forhøyede ankelpartiet i nettingmateriale støtter og beskytter ankelområdet for et mer kontrollert tråkk, samtidig som den stive sålen gir god kraftoverføring, spesielt i klatringene.
 • Overlegent grep. Gummisålen fra Michelin® griper trygt og godt i pedalen for trygg og sikker innfesting, og gir økt effektivitet og kontroll i utforbakkene.
 • Økt fotbeskyttelse. Den støpte tåhetten beskytter tærne mot steiner og røtter når du gir full gass nedover stien, slik at du kan holde fullt fokus på tekniske nedkjøringer.
 • Komfortabel lissesnøring. Lissestrammingen med en sikkerhetsstropp muliggjør jevn stramming rundt foten for å minimere trykkpunkter.
 • Pusteegenskaper tilpasset varme forhold. Sidepaneler i nettingmateriale og perforering ved tærne er posisjonert for maksimal luftgjennomstrømning og avkjøling for å forhindre overoppheting i varme forhold.
 • Vannavstøtende. Materialer i overskoen og sømmene frastøter seg vann og holder føttene tørre i lett regn, og tørker samtidig raskt skulle du være uheldig å møte på en regnskur underveis.
  • Din nettleser er utdatert!

   For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

   ×