Head Formula 120 Gw Alpinsko 23/24

Varenr.
WEB603117
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 5 299
Formula er "Fit Done Right". Formula er den mest allsidige, komfortable og teknologiske støvelserien Head har produsert. Leveres i MV 100mm lest og i LV 98mm lest. 100 % presis flex, 100 % komfort og 100 % kraftoverføring.

Formula 120 MV GW er den mest allsidige støvelen i Formula serien med medium lest. Teknologi er hentet fra Raptor WCR støvlene. Formula 120 har utvidet tåboks som gir bedre balanse ved at du står på hele foten, og tærne holder seg varme. Det nye PU materialet gir deg en progressiv flex, mindre vibrasjoner og bedre kontroll i kraftoverføringen. Form Fit gir deg muligheten til å varmetilpasse, blokke og/eller frese enkelte punkter. Skaftet kan tas enkelt av for lett tilgang. Innerstøvelen er 3D Pro Formula LF og er lett å tilpasse. Sammen med Liquid Fit får du den perfekte passformen som kreves for høy presisjon. Formula 120 MV har en 100mm lest og kan enkelt justeres opp til 130 flex. Støvelen kommer med Grip Walk.

Liquid Fit: For presis hel og ankel hold for en høyere grad av perfekt passform. Prossessen kan gjøres flere ganger, og kan reverseres.

Form Fit: Kan enkelt tilpasses ved hjelp av fysisk verktøy eller varme for den mest personlige passformen.

Utvidet tåboks: Er designet for å redusere vridninger og øke kraftoverføringen ved å stå på hele foten. Sammen med ny PU materiale gir dette en mer progressiv flex, retur og mindre vibrasjoner for mer kontroll.

Cuff Aligment: For mer presis justering i skaftet ved canting. Gir en mer stabil kontakt og mindre vibrasjoner mellom skaft og skall for bedre kraftoverføring.

Teknisk data:

Flex: 120/130
Lest: 100mm
Skall: PU
Size: 255-305

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Frakt 149,- på ordre over 1000,-
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 399,-
Sendinger til Svalbard 299,-
Sykler 1499,-
Elsykler 2 999,-

*Sykler som sendes er delvis montert.

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×