Salomon S/Max Carbon Klassisksko 23/24

Salomon

Varenr.
WEBL47030000
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 2 499
Racingsko med kappe i karbon og god fleks for lette og silkemyke fraspark. Med et lissesystem designet for komfort, justerbar hælkappe og vanntett glidelås ligger alt til rette for en god skiopplevelse. Skoen inneholder ikke PVC og fôret er laget av minst 78% resirkulert materiale.

Egenskaper og sammensetning

Carbon 3D Classic: Karbonfiberchassis som kombinerer lett vekt, ypperlig kraftoverføring, støtte, kontroll og eksepsjonell torsjonsfasthet, samtidig som frontdelen er mykere for klassisk.

Classic Flex: Stabilitet, kontroll og kraftoverføring. God forfot-fleksjon for klassisk stil og stiv bakdel for perfekt forhold når det gjelder torsjon-til-fleksjon stivhet.

Second Skin Construction: Snøresystemet er direkte festet til støvelens ytre omslag. Når man drar i snøresystemet, vil støvelen slutte seg perfekt til rundt foten din, som en «second skin».

Justerbar hælstropp: Justerbar stropp rundt baksiden av hælen for presist hælhold, komfort og ytelse.

Racing: Komfort, støtte og kraftoverføring.

Dissosiery Quicklace™: En patentert teknologi fra Salomon som består i et dissosiert snøresystem som brukes til å justere snøringen av forfoten eller den øvre del av foten ved å trekke i de forskjellige delene av Quicklace™.

102 Performance Fit: Medium volum for maksimalt fothold, høy komfort og nøyaktig passform.

Thinsulate™ R 78%: Dette effektivt isolerende fôret er laget av minst 78 % resirkulerte materialer, slik at dine føtter kan nyte topp beskyttelse.

PROLINK Racing classic: Denne racing-yttersålen med lav profil er slitasjemotstandig og fleksibel, maksimaliserer kraftoverføringen og gir en eksepsjonell snøfølelse og optimal fleks for klassisk.

Dobbel inntråkksstropp: Conveniently placed on the top of the tongue and cuff, these two small straps make it easier to open the boot and step in.

Custom Fit™: En kombinasjon av komfortskum, varmeformbart skum og Lycra® gir den ultimate passform uansett fotbygning.

Vanntett glidelås: Denne vanntette glidelåsen, som er designet for å beskytte føttene mot snø og vann, dekker lissene og sikrer at føttene dine holder seg tørr lenger.

ClimaSalomon™ WP-membran: Salomons ekstremt vanntette ClimaSalomon™ WP-membran ble testet til 100 000 mm på Schmerber-skalaen, hvor en verdi på over 30 000 mm ansees som tilpasset for ekstreme forhold.

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Frakt 149,- på ordre over 1000,-
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 399,-
Sendinger til Svalbard 299,-
Sykler 1499,-
Elsykler 2 999,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

*Sykler som sendes er delvis montert.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×