Skiverkstedet

Vi på Tromsø ski & sykkel har Nord-Norges mest oppdaterte utstyr for reparasjon og sliping av alle typer ski.

Vi på Tromsø ski & sykkel har Nord-Norges mest oppdaterte utstyr for reparasjon og sliping av alle typer ski. Vår skislip er tilpasset nordnorske forhold; ofte er luftfuktigheten høy, det setter særlige krav til slipen.

Men fordi vi vet at du ikke bare går på ski i nærområdet, tilbyr et stort antall sliper. Skal du for eksempel gå Birken, delta i Marcialonga eller er på vei til Mellom-Europa for å kjøre på ski, har vi den riktige slipen også for deg. Utviklet og testet av verdens beste.

Har du skadet utstyret ditt, hjelper vi deg med å få det tilbake slik du vil ha det. Vi reparerer stygge riper, kutt, stålkanter, såler som har løsnet og mye mer. Som regel blir utstyret like godt som før skaden.

Vi på Tromsø ski & sykkel vet at du stiller høye krav til utstyret ditt; velfungerende ski og en god slip øker skigleden og mestringen. For oss på Tromsø ski & sykkel ligger det en betydelig grad av prestisje i å gi deg det aller beste produktet. Skulle du ikke være fornøyd med den slipen vi gir deg, gir vi deg selvsagt ny slip gratis.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×