Sykkelverkstedet

Våre sykkelmekanikere skrur på sykler hele året. Vi tør love at de har et hjerte som banker for arbeidet.

DSCF6408.jpg

Tromsø ski & sykkel er autorisert serviceverksted for RockShox og Fox dempere. Dempere tar mye ”juling”, og for en som sykler jevnlig anbefales det service årlig for best mulig holdbarehet og opplevelse.

Etter vår mening skal en sykkelbutikk med respekt for kunden og seg selv ha sitt eget sykkelverksted. Vårt er like ved inngangen og er åpent for alle sykler kjøpt av oss, og for sykkelmerkene vi fører. Våre mekanikere er selv lidenskapelige syklister, som reiser verden rundt for å utfordre seg selv og oppdatere kunnskap; de vet alt om hvilke krav som gjelder. Og kan utstyret.

DSCF6412.jpg

 

Enten du er hverdagssykler, sykler aktivt på landeveien eller i terrenget, leker deg langs stiene og på fjellet – eller satser det utstyret tåler i røffe utforbakker; vi tar jobben for deg når utstyret trenger service.

Våre mekanikere er også garantisten for at vi på Tromsø ski & sykkel aldri leverer i fra oss en ny sykkel uten at alt ved den svarer til alle dine forventninger. Og alle sykler solgt hos oss, har en gratis "ny-sykkel service".

Send forespørsel om time på sykkelverksted her.

OBS: Vårt kundeverksted er kun åpent for sykler kjøpt av oss, og for sykler av merker vi fører.
Vi selger nå sykler fra: Trek, Benno Bikes, Cube, Haibike, Woom, Santa Cruz og Radio BMX


Verksted_Sykkel_logoer.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×