Head Kore 105 Frikjøringsski 23/24

Head

Varenr.
WEB315423
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 5 999
Head Kore 105 er den perfekte topptur- og freerideskien for deg som jakter pudder, kjører hardt og trenger en lett og stabil ski. Kore 105 er blant bestselgerne til HEAD.

Kore 105 har vunnet toppturtester og FWT konkurranser. En ny kombinasjon av materialer som gir en utrolig presisjon gjør dette til en vinner i Freeride og Topptur segmentet. Kore 105 leverer en unik kombinasjon av kontroll, stabilitet, flyt og lekenhet og er samtidig lett i vekt. Kore 105 er håndlaget på racing fabrikken til HEAD, hvor kun det beste er godt nok og er møysommelig konstruert for å levere utenfor skianleggene. Den nye Karuba/Poplar trekjernen gir Kore 105 mer personlighet og "pop". Med Graphene, et livligere karbon materiale, får du en perfekt kombinasjon av balanse og lav vekt. Kore 105 oppleves som svært leken og lett å kontrollere, samtidig som den føles trygg på kant. Kore 105 vil opp å flyte når underlaget er mykt, mens den på hardt underlag oppleves som svært fartsstabil. En rå ski for Norske forhold som er like enkel å føre oppover som den er robust og kjøresterk nedover. På Mange måter er Kore 105 den ultimate skien for de som ønsker en ski til alt utenfor preparerte løyper.

Tip og Tail Rocker: Kombinert med vanlig camber under fot som gir en surfene følelse i dyp snø, men som samtidig opprettholder allsidighet på hardpakket snø. 40 % Rocker - 60 % Camber = Tip og Tail Rocker.

Multilayer-Carbon Sandwich Cap konstruksjon: Den mest sofistikerte freeride konstruksjonen HEAD har laget. Superlett sandwich konstruksjon med graphene og to forskjellige carbon lag sammensatt med et topplag av polyester fleece. Den ultimate freeride kjernen for høy prestasjon i en ski.

Graphene: Det letteste, tynneste og sterkeste materialet i verden lever i Head's utstyr. Sterkere enn diamant og over 300 ganger sterkere enn stål og har tykkelsen på ett atom. Graphene er et Karbon lignende materiale som er lettere, sterkere og mer livlig. Slik sparer Head vekt og kan infisere Graphene i forskjellige deler av skiens lengde.

Flyt egenskaper: Med Graphene infisert i tip og tail reduserer og flytter vekten utover i skien. Med en tynnere profil får du mer flytegenskaper i myk snø og maksimerer manøvrering egenskapene.

Spesifikasjoner

Lengder: 163/170/177/184/191
Mål: 135/105/125
Radius: 17,8
Vekt: 1840 @ 184

13132
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Frakt 149,- på ordre over 1000,-
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 399,-
Sendinger til Svalbard 299,-
Sykler 1499,-
Elsykler 2 999,-

*Sykler som sendes er delvis montert.

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×