Head Formula 120 GW Alpinsko

Head Formula 120 GW Alpinsko

Head

Varenr.
WEB602120
Lager:
Velg varians
Ingen varianter er tilgjengelig

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-
Sykler 499,-
Elsykler 999,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

*Sykler som sendes er delvis montert.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Formula er "Fit Done Right". Formula er den mest allsidige, komfortable og teknologiske støvelserien Head har produsert med en medium lest. 100mm lest, 100 % presis flex, 100 % komfort og 100 % kraftoverføring.

Formula 120 GW er den mest allsidige bakkestøvelen i Formula serien med medium lest. Teknologi er hentet fra Raptor WCR støvlene. Formula 120 har utvidet tåboks som gir bedre balanse ved at du står på hele foten, og tærne holder seg varme. Formula 120 er den samme som Formula 130, men med noe mykere skaft. Det nye PU materialet gir deg en progressiv flex, mindre vibrasjoner og bedre kontroll i kraftoverføringen. Form Fit gir deg muligheten til å varmetilpasse, blokke og/eller frese enkelte punkter. Skaftet kan tas enkelt av for lett tilgang. Innerstøvelen er 3D Pro Formula LF og er lett å tilpasse. Sammen med Liquid Fit får du den perfekte passformen som kreves for høy komfort og presisjon. Formula 120 har en 100mm lest og kan enkelt justeres opp til 130 flex. Støvelen kommer med Grip Walk.

Head Formula 120 Alpinsko

  • Flex: 130/120
  • Lest: 100mm @ mp 26X
  • Skall: PU Size: 25X - 30X

Liquid Fit: For presis hel og ankel hold for en høyere grad av perfekt passform. Prossessen kan gjøres flere ganger, og kan reverseres.

Form Fit: Kan enkelt tilpasses ved hjelp av fysisk verktøy eller varme for den mest personlige passformen.

Utvidet tåboks: Er designet for å redusere vridninger og øke kraftoverføringen ved å stå på hele foten. Sammen med ny PU materiale gir dette en mer progressiv flex, retur og mindre vibrasjoner for mer kontroll.

Cuff Aligment: For mer presis justering i skaftet ved canting. Gir en mer stabil kontakt og mindre vibrasjoner mellom skaft og skall for bedre kraftoverføring.

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×