Shimano RC701 Landeveissko SPD-SL Svart

Varenr.
WEBESHRC701MCL01S
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 343 Eks. MVA
Konkurransesko for din raskeste treningsturer og ritt. RC7 er en høyytelsessko for landeveien som håndtere både tette dueller og sprinter i kriteriumsritt, og lange ,rolige helgeturer. En svært stiv og responsiv karbonsåle og dobbel Boa-stramming gjør deg til en seriøs utfordrer i enhver konkurransesituasjon.

Med egenskaper hentet fra eliteskoen S-Phyre RC9 gir RC7 topp ytelse til rytterne vil ønsker en rask sko til trening og konkurranse på høyt nivå. Sålen er kontruert med en superstiv karbonkompositt for å sikre optimal kraftoverføring til drivverket, og umiddelbar respons når du setter alle krefter til.To Boa® L6-skruer er plassert mott oppen av skoen for presis stramming, hvor den øverste skruen sikrer at foten sitter trygt og godt i skoen, mens den nederste gir økt stabilitet over midtfoten. Overlæret kommer i mykt, syntetisk materiale som former seg etter foten for eksepsjonell sykkelkomfort, og er rikt utstyr med preforeringer for gode pusteegenskaper for de varmeste dagene. Hælen er omsluttet av et stabiliserende materiale som sikrer foten din, selv når du tråkker til alt du makter. I skoens konstruksjon skjuler også Shimano sin Dynalast-teknologi seg. Denne teknologien optimaliserer fotens posisjon gjennom tråkket, og reduserer det såkalte "bremsetapet" i fasen av tråkket der fotens dras opp forårsaket av for stort strekk i fotbuen og tærne.

 

Key points

  • Optimal kraftoverføring for sprinterne. Den stive og lette karbonsålen gir uovertruffen kraftoverføring fra fot til pedal, og gir deg akkurat den responsen du trenger for å komme en hjullengde foran konkurrentene.
  • Presis passform med Boa®. Den doble Boa® L6-løsningen strammer skoen presist og sikkert på foten for optimal komfort og hold. Når det nærmer seg spurter strammes skoene enkelt med et par knepp på skruen, så du er klar for full gass mot målstreken
  • Komfort dagen lang. Det myke syntetiske materialet i overdelen er svært behagelig og former seg etter foren for ettersittende passform dagen lang.
  • Støtte for energikonservaring. Dynalast-teknologien optimaliserer lesten for bedre støtte under foten, og dermed økt effektivitet i tråkket slik at du kan holde koken helt til mål.
  • Overlegne pusteegenskaper. Strategisk plasserte perforeringen gir luftgjennomstrømning for avkjøling av føttene.
  • Hælstabilisering. En fast, integrert hælstruktur støtter hælen ved tøffe påkjenninger, og gir deg en sterkere plattform å fordele kreftene på under sykling

 

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-
Sykler 499,-
Elsykler 999,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

*Sykler som sendes er delvis montert.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×