Nitro Squash Vertical Skins Splitboardfelle

Nitro

Varenr.
WEB831007-001
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 231 Eks. MVA
Nitro Squash Vertical Skin er det perfekte fellevalg for ditt Nitro Squash Splitboard (fra 20/21-sesongen eller nyere). Fellene er ferdig kuttet til å matche Nitro Squash Split, og er laget i Østerrike i samarbeid med den renommerte produsenten Kohla. Fellene har hurtigfestesystem som matcher ferdigdrillede hull i brettene, noe som gjør det lettere å feste fellene. Kohla har benyttet en miks av 65% mohair og 35% nylon, som gir deg godt feste i motbakkene samtidig som glien er tilfredsstillende på flatene. Bruk av nylon gjør også fellen mer slitesterk enn rene mohairfeller.

Fellene er tydelig markert med høyre/venstre fell og leveres i en praktisk oppbevaringspose laget av resirkulerte materialer.

Nitro Squash Vertical Skin er laget for kresne forbrukere og benytter Kohlas Fiber Seal og Smart Glue teknologi.

Nitro Squash Vertical Skins Splitboardfelle

  • Fiber Seal: Benyttes for å hindre at fellene trekker til seg vann, noe som gjør at fellene beholder sin lette vekt og gode gliegenskaper under skiftende forhold.
  • Smart Glue: Gir bedre feste mellom felle og brett under våte og kalde forhold, samtidig som teknologien gjør det lettere å ta av fellene fra splitboardet.
PS! Har du en eldre versjon av Nitro Squash Split, bør du heller se på fellen Nitro Peak Universal, da eldre modeller av brettet ikke er kompatibelt med denne fellen.
Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*

Bestilte varer sendes med Posten eller PostNord
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-
Sykler 499,-
Elsykler 999,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

*Sykler som sendes er delvis montert.

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×