Pearl Izumi

1:1 er metoden Pearl Izumi bruker når de utvikler sykkelklær og fottøy til hele kroppen. Denne tilnærmingen, som er delvis kunst og delvis vitenskap, skaper utstyr som samsvarer nøyaktig med ideen om mennesket som en maskin i bevegelse.

Den perfekte passformen er utgangspunktet for alt. Forholdet mellom fronten og ryggen på trøyer og gensere er ett eksempel. Forholdet mellom yttersåle og innersåle, snøring og sokker er et annet slikt finjustert system. Tykkelsen og tettheten på semskingen blir finjustert til anatomisk perfeksjon. Her finnes det aldri en søm som ikke er grundig tenkt ut på forhånd. Resultatet er at Pearl Izumis produkter passer «som hånd i hanske» uansett som det er snakk om trøyer, gensere, jakker, shortser eller sko. Det perfekte anatomiske samspillet mellom kropp og tøy er utgangspunktet for alle våre produkter.
Pearl Izumis 1:1-teknologi er et uttrykk for nettopp dette samspillet. Fottøy og klær som er designet og konstruert for å passe perfekt til en kropp i bevegelse. Utformet for å føles og yte like bra etter den tiende milen som etter den første. Dette er klær som ikke er designet for å se bra ut i hyllene, men for å forme og tilpasse seg til den menneskelige maskinen og sykkelen – den beste transportformen noensinne.

 

Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt

Filter

Nullstill
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×