Shimano XM900 Sykkelsko MTB SPD Grå
 • Shimano XM900 Sykkelsko MTB SPD Grå
 • Shimano Xm900 Sykkelsko Mtb Spd Grå_1_Web
 • Shimano Xm900 Sykkelsko Mtb Spd Grå_2_Web
 • Shimano Xm900 Sykkelsko Mtb Spd Grå_3_Web
 • Shimano Xm900 Sykkelsko Mtb Spd Grå_Size_Web

Shimano XM900 Sykkelsko MTB SPD Grå

Shimano

Varenr.
WEBESHXM9NCSG00
Lager:
Velg varians for å se status
Pris:
Fra kr 1 999 Eks. MVA

*Alle sykler må hentes i butikk
Bestilte varer sendes med Posten.
Gratis frakt på ordre over 1500,- 
Standard frakt er 99,-
Hjemlevering 299,-
Sendinger til Svalbard 299,-

Pakken blir som regel postlagt innen 24t etter at vi har mottatt din bestilling - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Vi tilbyr gratis montering ved kjøp av ski & binding. Husk å oppgi sålelengde (mm) & vekt (kg).

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 36 måneder.

Kvantumsrabatt

Loading...
Skoen for ekstreme eventyr langt utenfor allfarvei. XM9 er en svært vandresko for syklister. Akkurat som XM7 er denne skoen designet for de meste ekstreme ekspedisjonene, bare med ytterligere beskyttelse mot elementene takket være et høyere ankelskaft.

XM9 er en kompromissløs sykkelstøvel for de villeste eventyrene med sykkel. Den gir komplett beskyttelse med et høyt ankelparti, og er laget for å prestere i alle typer forhold.Overdelen i slitesterkt nubuck-lær med GORE-TEX®-membran stenger vannet ute, og gir samtidig føttene mulighet for å puste.Under skoen finner vi en Vibram®-såle i gummi for optimalt friksjon mot alle underlag, og gir deg grepet du trenger for å takle alle utfordringer på din vei. Foretrekker du sykling med flat pedal fester du enkel og greit gummibeskyttelsen over cleaten - og vipps så har du en helt funksjonell gåsko. Sålen i seg selv kommer med EVA-skum i det midterste laget for støtabsorbering, mens den stive innleggsplaten i halv lengde gir naturlig bevegelse av foten og god kraftoverføring. Lissesnøringen kombinert med stroppen for å sikre stramming gir en jevn og god passform, samt en svært komfortabel sko. For bruk i tøft terreng er skoen forsterket over tærne for å beskytte mot steiner og grener, samt at den er utstyrt med en ergonomisk fingerløkke for enkel påføring i kalde og gjørmete forhold.

 

Key points

 • Markedsledende grep for stisykling. Høykvalitetsgummi fra Vibram® i sålen sikrer markedsledende grep og kontroll mot alle underlag, spesielt når stien tar deg langt utenfor allfarvei.
 • Allsidighet både på og av sykkelen. Den støtabsorberende EVA-sålen flytter seg med foten for å maksimere komforten ved gange. Platen i sålen overfører kraften svært effektivt til pedalene, for eventyr utenfor stien der gåegenskaper av sykkelen er vel så viktig som pedaleffektivitet.
 • Vanntett beskyttelse fra GORE-TEX®. GORE-TEX® sin Performance Comfort-membran stenger vannet ute, samtidig som den tillater god pusting for føttene for å holde dem tørre og varme i alle typer vårforhold.
 • Reduserer trykk under foten. Lissesnøringen muliggjør jevn stramming av skoen for reduksjon av trykksmerter i føttene, mens stroppen i overkant sørger for at ankel og hæl holder seg godt plantet mot baksiden av skoen. På denne måten unngår man at tærne stanger i fronten av skoen.
 • Overlegen støtbeskyttelse. En forsterket tåhette i gummi beskytter føttene dine fra røtter og steiner mens du suser avgårde på tekniske stier. I tillegg er den høye ankelstøtten implementert for å hindre at gjørme og steiner havner ned i skoen, uten å komme i konflikt med drivverket.
 • Enkelt å trå ned i skoen. En simpel fingerløkke i hælen gjør det enkelt å få på seg skoene, selv med tykke sokker eller når du fryser på fingrene.

 

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×